Categorii imobiliare
Cautare banner
Doriti sa vindeti?
Dezvoltatori - Dezvoltatori Imobiliari Termen Generic

Termenul Dezvoltatori Imobiliari ca termen generic este atribuit firmelor specializate in proiecte imobiliare, care dezvolta unul sau mai multe proiecte in Ansanbluri Rezidentiale sau nerezidentiale. In ultimii ani au fost costruie multe Ansambluri Rezidentiale,industriale,sau cladiri pentru birouri atat in Bucuresti cat si in alte orase ale tarii.
Numarul dezvoltatorilor din Romania a crescut prin aparitia marilor firme specializate in constructii, aceste sunt din Europa si din afara ei. Acesti investitori straini au adus cu ei multe proiecte Occidentale mai ales in radul cladirilor pentru birouri,acest lucru este vizibil in Bucuresti si in alte orase mari din tara.
Dezvoltatorii Imobiliari din Romania au inteles repede de la concurenta venita din afara tarii, ca doar prin calitate si un pret bun vor prospera sau in situatii de criza vor rezista pe piata din Romania.
Chiar daca criza imobiliara din Romania a adus in primul semestrul din 2009 un blocj, deficitul spatiilor locative este inca mare si tara noastra are nevoie in continuare de locuinte.Acest deficit locativ da mari sperante de redresare Dezvoltatorilor Imobiliari, insa in momentul de fata in 2009 acestia fac mari eforturi sa vanda proiectele construite scump in 2008.
Marii Dezvoltatori Imobiliari analizeaza oportunitatea actuala si se gandesc sa dezvolte noi proiecte,cu preturi de vanzare mai mici, deoarece pretul terenurilor este cu aproximativ 50% mai mic fata de 2008,materialele de constructie au fost ieftinite,mana de lucru calificata se gaseste la un salariu mai mic.
Cresterea economica asteptata in 2010 si oportunitatea actuala va face ca piata imobiliara sa se redreseze complet in 2010, cand vor fi construite noi proiecte imobiliare la preturi mai mici si vandute la preturi accesibile posibilitatilor materiale ale romanilor.
Din aceasta recesiune Dezvoltatorii Imobiliari speram ca au inteles ca pot castiga foarte multi bani din proiectele imobiliare insa nu asa de repede ca in anii anteriori!!

Cautare Simpla
Cautati-va noua
dumneavoastra casa
printre mii de oferte
provenite doar
de la particulari.
Tip imobil:
Zona imobiliara:
Numarul de camere:
Pretul maxim:
Oferte imobiliare:
Vanzari
Inchirieri
Cautati printre anunturile imobiliare listate dupa mai multe criterii pentru a gasi exact casa pe care o doriti.
Cautare dupa cod
COD:
Curs valutar